Winnaar Picalla-actie

Winnaar Picalla-actie

Marco Guyt van GROTEX International heeft de hoofdprijs ontvangen van de kras- en winactie die eind maart werd gelanceerd vanwege de introductie van het plantenconcept Picalla.

Marco Guyt heeft een city trip voor twee personen naar Barcelona gewonnen met een bezoek aan het Picasso museum.  Marco Guyt; “Ik was al enthousiast over het Picalla plantenconcept, en nu nog meer met dit mooie kunstzinnige uitstapje”.  Eind maart werd het nieuwe plantenconcept Picalla geïntroduceerd met een krasactie.

Er waren nog meer prijswinnaars vandaag. Gerwin van der Vijver van Waterdrinker ging er vandoor met de eerste prijs. Hij heeft het Dutch Master arrangement gewonnen bij Restaurant Vermeer. De tweede prijs ging naar Patrick van Geest van Noviflora, hij ontving het jubileumboek over Johannes Vermeer en de derde prijs ging naar Lars van Spronsen van Moterra, hij kreeg toegangskaarten voor het Rijksmuseum.
 
Picalla is het nieuwe plantenconcept, geteeld door Bejafleur en veredeld door Dümmen Orange voor een kleine Calla plant (8 cm) die grote impact maakt! De markt voor kleine potmaten zit de laatste jaren enorm in de lift. Het telen van kleine Calla planten is echter niet eenvoudig. Trotse teler Bejafleur heeft zich hierin de afgelopen jaren gespecialiseerd. Met de lancering van het Picalla concept krijgt dit ambachtelijk geteelde plantje de aandacht die het verdient!
 
Bejafleur en Dümmen Orange wensen de prijswinnaars veel plezier met hun prijzen. Het Picalla plantenconcept is naar verwachting vanaf week 10 volgend jaar weer verkrijgbaar. Bestellingen zijn nu wel al te plaatsen.

 

Bron:

Deel artikel