Vijf nieuwe soorten in assortiment Decorum

Vijf nieuwe soorten in assortiment Decorum

De ontwikkeling van nieuwe soorten staat nooit stil en momenteel worden er achter elkaar noviteiten op de markt gebracht door Decorum-kwekers. Villa Gerbera introduceert vier nieuwe soorten, Gerbera Berra, Magic Ball, Sawa Sawa en Yari. Ook Arcadia zit niet stil. Na Pumpkin, werd afgelopen week Chrysanthemum Tropicana gelanceerd.

Gerbera Yari is een nieuw spider soort. De fel oranje kleur en volle bloem onderscheiden haar van andere soorten. Een nieuwe bolvormige gerbera is de Magic Ball. Deze bijzondere kleur is helemaal nieuw in het bolvormige assortiment en het soort is exclusief bij Villa Gerbera beschikbaar. Hetzelfde geldt voor de Berra. Haar bijzondere subtiele oranje kleur is heel bijzonder voor een bolvormige gerbera. Sawa Sawa, een tropische naam voor een tropische kleur. Als je van dichtbij naar de bloem kijkt, kun je het kleurverloop zien. Ook dit soort is exclusief bij Villa Gerbera verkrijgbaar.

Arcadia introduceerde kortgeleden de Pumpkin en lanceert nu het nieuwe soort Tropicana. Een pompoenvormige bloem in een prachtige najaarskleur; fel rood, omrand door diep geel. Vanaf nu is deze beauty jaarrond beschikbaar, met een piek in het najaar.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v