Inspirerende Bloemenreis

Inspirerende Bloemenreis

Als enthousiast ambassadeur van de groene sector zijn de FlowerTrials een 'must see'. Dit jaarlijkse evenement, dat plaatsvond van 13 tot 16 juni jl. is dé bestemming voor professionals in de tuinbouwsector. Marketing- en communicatiepspecialist Maarten Huisman bracht een bezoek aan Deliflor en Beekenkamp, twee vooraanstaande spelers in de sierteelsector en schreef er een blog over.

Ben je klaar om betoverd te worden door een wereld vol bloemen en innovatie? Ga met mij mee op avontuur tijdens mijn bezoek aan Deliflor en Beekenkamp. Laat je verbazen door de prachtige kleuren, vormen en nieuwe rassen. Bereid je voor op een kleurrijke reis!

Tijdens mijn bezoek aan Deliflor was het zomers warm, gelukkig werd ik heel hartelijk ontvangen in de ‘Deli Pool bar’ compleet met zwembad, lounge en bar voor verkoelende chrysanten ‘cocktails’ in opvallende kleuren. In mijn vorige blog kon je lezen dat ik gek op blauw ben, in de ‘Deli Pool Bar’ stonden zelfs blauwe Chrysanten. Normaal gesproken ben ik geen fan van geverfde bloemen maar hierdoor kwam de magie van chrysanten pas echt tot leven! Samen met marktmanager Ruben Poot ontdekte ik de eindeloze variëteiten aan prachtige bloemen die je hart sneller laten kloppen. De producten van Deliflor zijn mij niet geheel onbekend aangezien we de chrysanten van Deliflor maandelijks gebruiken in de onlineshow van Flower Circus. Toch blijft een bezoek aan de proefkas voelen als een ware ontdekkingstocht; van levendige tinten tot zachte pastellen, elke chrysant vertelt een uniek verhaal. Ruben nam mij mee op een reis door de veredelingswereld van Deliflor, waar nieuwe en verbeterde soorten tot bloei komen.

Lees hier verder

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v