HilverdaFlorist lanceert concept Picture Perfect

HilverdaFlorist lanceert concept Picture Perfect

Het nieuwe Pot, Patio & Garden assortiment van HilverdaFlorist biedt dit jaar niet alleen nieuwe genetica, maar ook retail concepten. Een van deze is het stand-alone Dianthus concept Picture Perfect, dat voor het eerst wordt getoond tijdens de FlowerTrials van 11 t/m 14 Juni. Bezoek HilverdaFlorist in De Kwakel (NL) en ontdek meer over dit unieke concept en de sterke genetica die er achter schuilt.

"Picture Perfect is de meest fotogenieke Dianthus die van ieder huis en tuin een Picture Perfect setting maakt. Deze variëteit beidt prachtige magenta met donkerrode bloemetjes. Ze bloeien veelvuldig en langdurig. De sterke Picture Perfect planten zijn uniform om te kweken en hebben een pakkend branding concept, waardoor ze ideaal zijn voor de retail", zo laat HilverdaFlorist weten.

"Geplant in de volle grond gedijt Picture Perfect als vaste plant en biedt jaar na jaar haar levendige bloemen, bloeiend van de lente tot de vroege herfst. Binnen vrolijkt Picture Perfect elk interieur op met een lange houdbaarheid. Picture Perfect is daarbij het ideale cadeau voor liefhebbers van groen en interieur. Van Moeder- en Vaderdag tot Valentijn en housewarmings, Picture Perfect tovert een glimlach op ieders gezicht."

Picture Perfect branding
Het Picture Perfect branding concept geeft kwekers, detailhandel en bloemist alles wat ze nodig hebben om het verhaal van deze opvallende Dianthus te delen. Er is kant-en-klaar promotiemateriaal ontworpen en zowel potontwerpen als labels zijn beschikbaar. Neem contact op met marketing@hilverdaflorist.com voor meer informatie. Om consumenten te inspireren is er een Picture Perfect website ontwikkeld. Op deze website vinden consumenten informatie over de plant, verzorgingstips en inspiratie. Liefhebbers van deze plant kunnen ook terecht op de online community van Picture Perfect op Facebook en Instagram.

Picture Perfect genetica
Picture Perfect bestaat uit een unieke set eigenschappen die zorgen voor een lieflijk roze, maar toch zeer robuuste variëteit. Deze meerjarige (tot -5 °C) Dianthus heeft een opvallend hoog aantal bloemen en biedt ook een relatief lange bloeiperiode, vergeleken met soortgelijke Dianthus soorten. "Proeven in de afgelopen periode hebben veelbelovende resultaten laten zien en nu is Picture Perfect klaar om de markt te veroveren."

Bron:

Deel artikel