Daily Trade Fair Venlo officieel geopend

Daily Trade Fair Venlo officieel geopend

Met een feestelijke opening werd op zondag 24 september Daily Trade Fair Venlo spectaculair geopend. Het initiatief wordt nu al ondersteund door maar liefst 120 ambassadeurs welke allemaal aanwezig waren om hun bedrijf of merk te representeren.

Daily Trade Fair Venlo, met zijn indrukwekkende 15.000 vierkante meter aan beursvloer met prachtige showrooms en een culinair podium, biedt een gevarieerd aanbod van diverse exposanten met producten en diensten, gericht voor de professional in de hospitality en interieur branche. Niet alleen biedt Daily Trade Fair Venlo unieke inkoopmogelijkheden, het is ook een ware ontmoetingsplek van, voor en door professionals.

De dag begon met een knal waarna er diverse actiteiten van ambassadeurs volgde. Zoals live kookdemo’s in het culinair podium en restaurant The Stage, een modeshow met luxueuze horecabedrijfskleding, een podium voor spreker Hans Kuijten gehouden in de Afmijnzaal, de voormalige veilingzaal. Bezoekers werden getrakteerd op een levendige en smaakvolle ervaring die de veelzijdigheid van het nieuwe concept weerspiegelde. Lex Ebus, oprichter en initiatiefnemer, verklaarde: “De opening van Daily Trade Fair Venlo is een mijlpaal voor ons allemaal. Enkele jaren geleden zijn we gestart met een visie, geweldig om dit nu samen te mogen vieren tijdens deze prachtige opening.” Harm van Raaij, mede-initiatiefnemer, voegde eraan toe: “Om hier te staan met 120 ambassadeurs aan de start van dit concept, fantastisch om te zien. We willen onze dankbaarheid uitspreken aan iedereen die bij dit project betrokken is, en we verwelkomen graag alle professionals uit de hospitality en interieur branche om dit concept te bewonderen wat we samen hebben neergezet.”

Tijdens de feestelijke avond werd het glas geheven met genodigden en alle ambassadeurs. Wethouder Erwin Boom van Economische en Sociale zaken en Kennisinfrastructuur benadrukte het belang van initiatieven als Daily Trade Fair Venlo en zei: “Dit is een opwindende stap voor onze stad en een aanwinst voor dit inkoopterrein waar Venlo om bekent staat.” Dr. Marcus Optendrenk, Minister der Finanzen des Landes Nordrhein-Westfalen, benadrukte de internationale kansen van Daily Trade Fair Venlo en verklaarde: “Deze markt heeft het potentieel om een aantrekkelingspunt te worden voor professionals en bezoekers uit Europa. Het is een stimulans voor de regionale en internationale handel.”

Bezoekers zijn van harte welkom tijdens de tweede openingsdag op maandag 25 september. Deze dag markeert het begin van Daily Trade Fair Venlo, die vanaf nu 7 dagen per week geopend zal zijn, boordevol inspiratie van, voor en door professionals uit de hospitality en interieur branche.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v