Rebranding voor 10-jarige Mixt Creations

Rebranding voor 10-jarige Mixt Creations

Mixt Creations levert onder het consumenten label Plant Creations unieke plantarrangementen door heel Europa. De merknaam Plant Creations is inmiddels overal bekend, deze staat immers op alle plantenlabels, de bedrijfsnaam Mixt Creations was na 10 jaar toe aan een rebranding waarbij de bedrijfsindentiteit onder de loep genomen is.

In tien jaar tijd is er veel veranderd bij Mixt Creations, behalve dan dat kwaliteit en service altijd voorop staan. Ton Kleijberg vertelt: “Mixt Creations is professioneler geworden. We ontwikkelen steeds meer samen met de klant. Door trends op de voet te volgen en moodboards te maken voor en met de klant, sluiten onze plantarrangementen nog beter aan op de eindklant. Dat is positief voor de exporteur én hun eindklant. Beide zien hun omzet stijgen doordat de plantarrangementen 100% passen bij wat de klant zoekt.”

The green gift that makes you smile
Het nieuwe zakelijk logo geeft een knipoog naar de slogan ‘the green gift that makes you smile’ wat de kernvertaling is van de nieuwe strategie. De nieuwe huisstijl zal voor het eerst te zien zijn op de Trade Fair in Aalsmeer van 9-11 november, waar Mixt Creations aanwezig is met een ‘inspiration hotel’.

Mixt Creations ontwerpt al tien jaar plantarrangementen onder het label Plant Creations die consumenten in binnen- en buitenland een glimlach bezorgen. De focus ligt op het midden- en hoogsegment; alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is Mixt Creations graag eigenwijs en anders dan de mainstream. De plantarrangementen hebben een luxe uitstraling, bestaan uit natuurlijke materialen en worden altijd gemaakt op basis van de laatste trends en klantwensen.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meest gelezen