Versterking voor management DFG Africa

Versterking voor management DFG Africa

Dutch Flower Group (DFG) kent een historie van meer dan 20 jaar met een lokale organisatie in Kenia, nabij haar partner kwekers. Dutch Flower Group Africa (DFG Africa) focust zich op het supply chain management voor de Dutch Flower Group bedrijven, voert kwaliteitscontroles uit in de keten, alsmede de planning van de programma’s bij de aangesloten kwekers in Kenia.

Momenteel bestaat de organisatie uit 40 medewerkers, die werkzaam zijn vanuit een modern kantoor naast Jomo Kenyatta International Airport (JKIA). Het management team van Dutch Flower Group Africa (DFG Africa) in Nairobi kent per 1 februari 2024 een nieuwe samenstelling. Mercy Langat is benoemd tot general manager van DFG Africa, zij is al vele jaren verbonden aan de organisatie als operations manager. Zij rapporteert in haar rol aan Marco Verheul, director strategic sourcing bij DFG. Grace Mwaura is benoemd tot supply chain manager. Ook zij is al vele jaren actief binnen DFG Africa. Jelle Griffioen is verantwoordelijk voor het aansturen van de recent geopende Packed At Source Africa locatie in Tilisi. Zowel Grace als Jelle rapporteren aan Mercy Langat.

Met de steeds nauwere samenwerking met de Keniaanse kwekers, de groei van packed at source activiteiten en de toename van logistieke stromen per zeevracht staat de organisatie weer gesteld voor de toekomst. Het volledige team zal uiteraard tijdens de komende IFTEX beurs, die zal plaatsvinden van 4 t/m 6 juni in het Oshwal Center in Nairobi, op de stand van DFG aanwezig zijn.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v