En weer een overwinning!

En weer een overwinning!

Max Verstappen wist ook in Monaco de winst naar zich toe te trekken, waarmee hij zijn positie in het kampioenschap nog verder verstevigde. Maar hoe verloopt het raceseizoen voor jou als deelnemer van Horti Grand Prix?

Als je werkzaam bent in de hortisector maak je op www.hortigrandprix.nl namelijk kans op een dik prijzenpakket, aangeboden door Force Greenhouse Demolition. Voorspel de top 3 van het eindklassement van het Formule 1-seizoen en vul enkele aanvullende vragen in en je bent al klaar. We vragen alleen je naam, bedrijfsnaam en je e-mailadres, verder doen we geen gekke dingen met je gegevens.

Meespelen met Horti Grand Prix is gratis. Stel je deelname niet uit, want bij een gelijke uitslag aan het eind van het seizoen is de datum van deelname doorslaggevend!

Neem hier deel aan het spel! Wil je jouw voorspellingen en/of de uitslagen het hele seizoen bijhouden? Gebruik hiervoor de Horti Grand Prix-poster. Heb jij de poster nog niet hangen, stuur dan een e-mail naar redactie@hollandhortimedia.nl en ontvang een gratis exemplaar.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v