Fred van Heyningen maakt plaats bij Nature's Pride

Fred van Heyningen maakt plaats bij Nature's Pride

Fred van Heyningen heeft besloten zijn rol als Chief Executive Officer (CEO) bij Nature's Pride te beëindigen. Van Heyningen gaf de afgelopen 6 jaar leiding aan het bedrijf en zal per 1 juni 2022 zijn verantwoordelijkheden als CEO overdragen aan Adriëlle Dankier, huidig Chief Commercial Officer (CCO) en werkzaam sinds het oprichtingsjaar van Nature's Pride. Dankier zal tot nader order de rol van CCO blijven vervullen.

Petra Axdorff (CEO Bama Gruppen) en Kristian Nergaard (voorzitter van de Raad van Commissarissen), zeggen: "Wij willen Fred bedanken voor zijn jarenlange inzet voor het leveren van de beste kwaliteit en service aan onze klanten in heel Europa, en wensen hem het allerbeste voor de toekomst en met zijn verdere opdrachten. Tegelijkertijd zijn wij verheugd dat de Raad van Commissarissen Adriëlle heeft benoemd om Nature´s Pride in de toekomst te leiden. Nature's Pride heeft sterk leiderschap, veel energie en een lange termijn focus nodig. Zij is een leider die onze nauwe samenwerking met leveranciers en klanten van exotische groenten en fruit verder zal ontwikkelen op basis van consumenteninzichten, en ervoor zal zorgen dat de onderneming voorop blijft lopen binnen onze productcategorieën in Europa. In het nieuwe tijdperk zal de nadruk onder meer liggen op automatisering, digitalisering, diversificatie en kostenefficiëntie."

"Na 6 mooie jaren bij Nature's Pride ga ik een nieuwe stap zetten. September vorig jaar heb ik de Raad van Commissarissen van Nature's Pride gevraagd het proces te starten voor mijn opvolging. Dat heeft erin geresulteerd dat Adriëlle Dankier, CCO van Nature's Pride en naaste partner de afgelopen 6 jaar, wordt benoemd. Ik wens Adriëlle veel succes in haar nieuwe functie en heb het vertrouwen dat Nature's Pride hiermee een goede toekomst tegemoet gaat.", aldus Fred van Heyningen.

Adriëlle Dankier laat weten: "Ik ben Fred dankbaar voor onze fijne samenwerking. Tevens wil ik de Raad van Commissarissen bedanken voor hun vertrouwen in mij. Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op onze Nature's Pride waarden: Samen, Passie en Pionier. Met al mijn collega's wil ik Nature's Pride in haar volle kracht zetten, door te streven naar perfecte partnerships met onze leveranciers en klanten. Alleen gezamenlijk kunnen wij consumenten oprecht laten genieten van onze smaakvolle producten."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v