LichtEvent 2024 over LED en dynamisch belichten

LichtEvent 2024 over LED en dynamisch belichten

Welk spectrum is het beste voor mijn gewas? Waar moet ik technisch gezien op letten bij de aanschaf en installatie van LED-belichting? Hoe moet ik ermee telen? Wat verandert er in het klimaat bij full LED-belichting en hoe reageert een gewas daar qua verdamping op? Wat is dynamisch belichten, wat kan het opleveren en kan mijn gewas er wel tegen? Daarover gaat het LichtEvent 2024 op 27 maart in Bleiswijk.

Het LichtEvent is de ideale gelegenheid om kennis op te doen van de laatste ontwikkelingen, inzichten en onderzoeken rondom (LED-) belichting en licht en daarover te discussiëren. Het evenement wordt georganiseerd door Glastuinbouw Nederland, Wageningen University & Research Business Unit Glastuinbouw & Bloembollen, Delphy Improvement Centre en Plant Lighting in het kader van het programma Kas als Energiebron.

Je kunt deelnemen aan meerdere workshops over o.a. recent onderzoek rondom (LED-)belichting en kasproeven bezichtigen bij Delphy en/of WUR. Je kunt zelf jouw voorkeuren opgeven voor de te volgen workshops en rondleidingen. Daarnaast kun je de informatiemarkt met onder andere diverse LED-leveranciers bezoeken.

Bekijk hier het programma en meld je aan

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v