Eerste voorjaarseditie groenbeurs al voor 2/3 vol

Eerste voorjaarseditie groenbeurs al voor 2/3 vol

Op 7 en 8 februari 2023 vindt de allereerste voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt plaats. De voorjaarseditie is met haar 150+ kwekersstands en de 5000 monsterlagen op de GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs dé aftrap van het nieuwe tuinplantenseizoen. Het is ook hét moment waarop inkopers uit heel Europa hun planten inkopen voor ‘morgen’ en hun termijnorders en acties plannen voor de komende seizoenen. Een belangrijk moment dus om hierbij aanwezig te zijn.

Veel deelnemers zijn zich van dit handelsmoment bewust en hebben zich snel ingeschreven om hun stand op de voorjaarseditie zeker te stellen. Zo’n 2/3 van het beschikbare vloeroppervlak is inmiddels gereserveerd. Op basis van de huidige stand van zaken is begonnen met de indeling van de beurs. Doordat er voor deze editie extra halruimte beschikbaar is gekomen, én door een creatieve indeling van de stands en nog efficiënter met de beschikbare ruimte om te gaan, is het gelukt om alle stands in de hal te plaatsen. Resultaat is een overzichtelijke beursvloer voor optimaal zaken doen.

Productpaviljoens
Op 7 en 8 februari 2023 zijn praktisch alle tuinplanteninkopers van tuincentra, handelsbedrijven en retailketens in Boskoop te vinden. Zij komen af op het totaalaanbod van tuinplanten dat hen wordt geboden. Om de inkopers een nog completer aanbod te bieden worden er twee productpaviljoens ingericht voor bol-op-pot en violen en perkgoed. Leveranciers van deze producten presenteren in de paviljoens nieuwe, exclusieve, budgetvriendelijke en andere mogelijkheden met bol-op-pot en violen en perkgoed.

Inschrijven
Het is voor bedrijven nog mogelijk om in te schrijven voor een stand op PLANTARIUM|GROEN-Direkt. Dit kan via de website. Het toekennen van de stands gaat op volgorde van inschrijving. Vol = vol. De inschrijfmogelijkheid voor bezoekers opent uiterlijk 1 december.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v