Anthurium Inspiration

Anthurium Inspiration

De Anthurium Inspiration Weeks zijn ook dit jaar weer in volle gang. Exporteurs op veilingen Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg worden geïnformeerd en geïnspireerd over de mogelijkheden met snijanthuriums.

In 2020 heeft het promotiecollectief Anthurium Info in samenwerking met Royal FloraHolland de Anthurium Inspiration Weeks georganiseerd. Na twee succesvolle jaren, zijn dit jaar opnieuw de krachten gebundeld. Door middel van presentaties op locatie bij exporteurs krijgen de inkopers, verkopers en marketeers van exportbedrijven informatie over de marktontwikkelingen en promotiemogelijkheden van de productgroep snijanthurium. Daarnaast worden cultivars gepresenteerd en beoordeeld.
 
Het doel van de Anthurium Inspiration Weeks is wederzijdse kennisoverdracht. De exporteur krijgt de nodige informatie om beter in te spelen op de wensen van de klant en Anthurium Info ontvangt de nodige feedback vanuit de handel. “Hier kunnen weer mooie promotionele kansen uit ontstaan, waarin kweker en exporteur elkaar versterken”, Debbie Olsthoorn, marketingmanager van Anthurium Info. “Zo zijn wij bijvoorbeeld al aan het evalueren of er mogelijkheden zijn m.b.t. koud transport. Dit is een van de bevindingen tijdens de Anthurium Inspiration Weeks”, aldus Debbie Olsthoorn, Marketing Manager bij Anthurium Info.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v