Gloednieuwe schermen voor Satter Orchids

Gloednieuwe schermen voor Satter Orchids

In de wereld van de orchideeënkweek is Satter Orchids een naam die bekendstaat om zijn streven naar innovatie. Onlangs zijn de klimaatschermen vervangen in 3 hectare van de kas, van de totaal 5 hectare van het glastuinbouwbedrijf. Het grootste deel van deze 3 hectare is voorzien van drie nieuwe Svensson-schermen, met PARperfect als belangrijk onderdeel van de scherminstallatie. De installatie werd uitgevoerd door Huisman Screen Systems.

Op de website van Svensson vertelt Andre Satter over het project: “We zijn er vol voor gegaan. We hebben drie mogelijke leveranciers voor schermen uitgenodigd. Het vervangen van al onze schermen is een flinke investering. Uiteindelijk kozen we voor Svensson met hun PARperfect-schermen voor diffuus licht.”

De installatie van deze moderne klimaatschermen vond plaats tussen week 20 en week 30 van dit jaar (2023). Andre vervolgt: “Alles is nu ongeveer twee maanden klaar. Het eerste gedeelte was al gereed in week 23. De schermen zijn afdeling voor afdeling geïnstalleerd door Huisman.”

Lees hier het volledige artikel

Bron: Svensson

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v