'Corso-gebakje' van producten Koppert Cress

'Corso-gebakje' van producten Koppert Cress

Ingrediënten van Koppert Cress vormen de basis van een gebakje dat speciaal is ontwikkeld voor het 25-jarige jubileum van het Varend Corso: het Corso Koninkje.

Het gebakje is ontstaan uit een samenwerking tussen Westlandse bakkers en het eveneens Westlandse bedrijf Koppert Cress. Dit gebakje is vanaf 7 juni 2024 verkrijgbaar bij vier bakkers en symboliseert Westlandse samenwerking en creativiteit, zo laat Koppert Cress weten. Speciaal voor het jaarlijkse Varend Corso Westland wordt het 'Corso Koninkje' gemaakt met ingrediënten afkomstig uit de kassen van Koppert Cress.

Niet alleen de bijzondere samenwerking van de bakkers maar ook de ingrediënten die erin verwerkt zijn maken het gebakje speciaal. De in Westland geteelde vanille is van topkwaliteit en de frisse kern van lemoncurd is gemaakt van Limon Cress uit de kassen van Koppert Cress.

“Wij zijn in elk geval trots op wat we samen hebben bereikt met het 'Corso Koninkje' en kunnen niet wachten om deze smaken en vakmanschap te delen met iedereen die het unieke Westland bezoekt. Het is meer dan een gebakje; het is een symbool van onze gemeenschap en onze verbondenheid," zegt Rob Baan, voorzitter van het Varend Corso.

“Na een inspirerende bijeenkomst bij Koppert Cress zijn alle bakkers met de bijzondere ingrediënten aan de slag gegaan. Dat heeft geleid tot een gezamenlijke resultaat: Het Corso Koninkje. We zijn trots op deze samenwerking en kijken er enorm naar uit het gebakje te presenteren aan alle Westlanders. We hopen dat iedereen ervan zal genieten” aldus Judith Barendse van een van de deelnemende bakkers Remmerswaal-Roodenrijs.

Bron:

Deel artikel