Biobest in de prijzen bij de Changemakers Awards

Biobest in de prijzen bij de Changemakers Awards

Biobest Group N.V. is verheugd te kunnen meedelen dat het twee belangrijke prijzen in de wacht heeft gesleept bij de Changemakers Awards, georganiseerd door De Tijd, L'Echo en BNP Paribas Fortis. Het bedrijf werd bekroond met de 'Established Companies' award voor zijn baanbrekende duurzaamheidsinitiatieven in de landbouw, en met de 'Audience Award', die de sterke steun van het publiek voor Biobest's inzet voor milieuvriendelijke landbouwoplossingen aantoont.

Oorspronkelijk begonnen als een hommelkweker, heeft Biobest zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van biologische gewasbescherming. Deze ontwikkeling onderstreept hun engagement voor het bevorderen van landbouwmethoden die in harmonie zijn met zowel milieu- als biodiversiteitsbehoud. Door het aanbieden van een breed scala aan biologische bestrijdingsoplossingen, waaronder nuttige insecten, mijten en biopesticiden, speelt Biobest in op de groeiende vraag naar duurzame alternatieven voor traditionele chemische bestrijdingsmiddelen.
Jean-Marc Vandoorne, CEO van Biobest Group, blikte terug op de prijzen: "Deze erkenning van de Changemakers Awards weerspiegelt de collectieve drive en passie van onze teams over de hele wereld om duurzaamheid te integreren in de kern van onze activiteiten. Het is een bewijs van onze toewijding aan het voeden van een gezondere planeet door middel van innovatieve landbouwpraktijken."

De Changemakers Awards, gewijd aan het erkennen van Belgische bedrijven voor hun impactvolle bijdrage aan een duurzame economie, bevestigde Biobest als koploper. Uit een 250 inzendingen kwam Biobest als winnaar uit de bus. Het won zowel de prijs voor 'Established Companies' award, uitgereikt door een jury van academici en industrieleiders, als de 'Audience Award', uitgekozen door de lezers van de meest gerenommeerde zakenkranten van België. Deze dubbele prestatie onderstreept de aanzienlijke steun van de industrie en het publiek voor Biobest's engagement voor milieuvriendelijke landbouwoplossingen.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v