Logico lanceert nieuwe keramiek webshop

Logico lanceert nieuwe keramiek webshop

Logico, orchideeënprovider van A tot Z, kondigt met trots de lancering aan van hun nieuwe online keramiek webshop. Deze webshop biedt klanten een uitgebreid overzicht van Logico’s potten collecties, waaronder Infinity, Trend en YouniQ. Zo is er altijd wel een pot die past bij de behoefte van de klant.

Infinity – for everyone
De Infinity lijn is een betaalbare tijdloze lijn. Die door zijn eenvoud in vorm en kleur past in elk interieur.  

Trend – Inspiring & Stylish
Logico’s Trend collectie is afgestemd op de nieuwste trends. Deze collectie wordt voortdurend bijgewerkt. Het is dé keuze voor diegenen die streven naar een modern, eigentijds interieur dat altijd in stijl is.

YouniQ – YouniQ as You are
Voor klanten die op zoek zijn naar niets minder dan het allerbeste, biedt Logico de exclusieve YouniQ lijn. Deze hoogwaardige collectie bestaat uit potten van zware kwaliteit en exclusieve designs.

Met de lancering van de nieuwe webshop streeft Logico ernaar om het voor klanten gemakkelijker te maken om snel hun perfecte keramieke potten te vinden. Klanten kunnen namelijk in één oogopslag zien welke producten direct beschikbaar zijn en welke binnenkort zullen arriveren. De webshop biedt een handige zoekfunctie, om klanten te helpen bij het vinden van de juiste pot.
"We zijn verheugd om onze nieuwe keramieke potten webshop te introduceren", aldus Patrick Suijker, verkoopleider van Logico. "Met onze verschillende collecties hopen we klanten te inspireren en de perfecte potten te bieden die aansluiten bij hun wensen en behoeften."

 

Bron:

Deel artikel