HortiHeat 2.0 krijgt koppeling met Floriday

HortiHeat 2.0 krijgt koppeling met Floriday

Vanaf nu profiteren alle gebruikers van HortiHeat van de vernieuwde versie met daarin een koppeling met Floriday. In deze marketing- en salestool voor snijbloemen- en plantenkwekers beheren kwekers alle marketing- en verkoopactiviteiten op één plek.

De nieuwe versie van HortiHeat heeft nieuwe en verbeterde functionaliteiten, waaronder de koppeling met Floriday. Een van de voordelen van deze koppeling is het direct kunnen verkopen vanuit je catalogus. Opti-flor werkt al met de nieuwe versie: “We zijn heel blij met de nieuwe ontwikkelingen. We kunnen prijslijsten maken en downloaden in Excel. Ook het promoten van aanbiedingen werkt goed. Deze verstuur je vanuit Floriday in een mooi jasje met HortiHeat. Klanten kunnen hier vervolgens direct uit bestellen”, legt Michelle van Antwerpen, sales assistant bij Opti-flor uit.

Samenwerken met partners
In HortiHeat werk je samen met collega’s in dezelfde online werkomgeving. Zo blijf je op de hoogte van elkaars werk. Ook voor partners is HortiHeat de perfecte tool voor een efficiënte en effectieve samenwerking. Rob Batist, sales manager bij verkooporganisatie Green sales & promotions, zegt hierover: “Met HortiHeat halen we veel informatie op uit Floriday. Op die manier kunnen we vanuit verschillende aangesloten kwekers een gezamenlijke aanbieding versturen. Deze kwekers kunnen met het partneraccount de door ons verstuurde prijslijsten en aanbiedingen inzien en eventuele klanten zelf nabellen.” Beide partijen plukken de bloemen van deze manier van samenwerken.

Oude versie niet meer in gebruik
HortiHeat was voorheen aangesloten op FloraXchange, vanwege de vervanging door Floriday, was het genoodzaakt zich aan te passen en te vernieuwen. De verouderde versie van HortiHeat is sinds vandaag niet meer in gebruik.

Bron:

Deel artikel