Broekhof naar nieuw pand

Broekhof naar nieuw pand

Vanaf 13 december heeft de horti divisie van verpakkingsleverancier Paardekooper een nieuwe vestiging in Aalsmeer op het bedrijventerrein Greenpark aan de Zwitserlandstraat 1 - 3. Het nieuwe pand, genaamd Virgo, bestaat uit maar liefst 20.000 m2 magazijn en 1.700 m2 kantoor. Eyecatcher is de spectaculaire daktuin die perfect aansluit bij het groene en duurzame karakter van de organisatie.

De verhuizing naar Virgo betreft de magazijnen en de kantoren van Broekhof aan de Maandagsewetering in Noordwijkerhout en aan de Turfstekerstraat in Aalsmeer. Die twee kantoren zijn vanaf 13 december gesloten. De Broekhof showroom aan de Turfstekerstraat 37 blijft nog open en verhuist later naar een nieuwe locatie. De andere Nederlandse vestigingen van Broekhof in Rijnsburg, Den Hoorn en Honselersdijk gaan niet verhuizen. De telefoonnummers blijven ongewijzigd.

Groei
Broekhof en Dillewijn Zwapak zijn onderdeel van Koninklijke Paardekooper Group. De grote groei die de organisatie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zorgde voor ruimtetekort. Een ruimer pand dat voldoet aan alle eisen, werd gevonden in Virgo Aalsmeer. Om de krachten te bundelen integreren de afzonderlijke bedrijfsnamen stap voor stap in één herkenbare naam; ‘Paardekooper’. De komende maanden wordt de naam Paardekooper steeds meer zichtbaar.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v