Zes tulpenkwekers gaan samen

05-12-2018    10:07   |    Goedemorgen

Zes tulpenkwekers uit Heemskerk hebben zich verenigd en zetten vanaf 1 januari 2019 tulpen in de markt onder de naam Tulips FromHeemskerk.com. De zes bedrijven zijn Cooperflowers, C.M. van Duivenvoorde, Jos Beentjes, Klein Canada Heemskerk, De Tuintjes en firma Van Roon.

De kwekers zijn internationaal gericht. Tachtig tot negentig procent van de tulpen is bestemd voor de export naar landen als Duitsland, Polen, Rusland, de Verenigde Staten, China en Japan.

Vanaf 1 januari brengen de zes kwekers hun product onder de naam Tulips FromHeemskerk.com naar de veilingen in Aalsmeer en Rijnsburg. De zes Heemskerkers zetten samen per jaar zeven miljoen om en willen hun zichtbaarheid in de markt vergroten door samen te werken.

De bloemen worden vanaf 1 januari aangeboden.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Jetzt geht's los...

In heel Nederland komen vandaag fikse buien met onweer voor. Door blikseminslagen braken vanochtend al branden uit op verschillende plaatsen...

Instagram: Terug naar 1920

Wim Peters Kwekerijen laat vol trots op Instagram weten al meer dan honderd jaar een familiebedrijf te zijn. Dat wordt bewezen met een foto...