We schakelen morgen live op Paprika naar een teeltwisseling!

16-09-2020    09:00   |    Goedemorgen

Een bijzondere ochtend morgen op Paprika Tasty Radio. In het kader van het online thema belicht teeltwisseling & hygiëne schakelen we live in de uitzending naar een kas in het Westland, waar op dat moment de teeltwisseling plaatsvindt. Namens machinaal loonbedrijf Van Veldhoven doet Sito (foto) live verslag van deze teeltwisselingsklus.

Dat zal gebeuren tussen 10.00 en 11.00 uur. Uiteraard zijn alle geluiden van de werkzaamheden op de achtergrond te horen, terwijl je door hele proces wordt geleid. Zeker de moeite waard dus om mee te luisteren!

Aansluiten ontvangen we tussen 11.00 en 12.00 uur Geert van der Meer in de studio. Hij is directeur van Hortimat en vertelt over de Bio Bull gewasshredder en de meerwaarde hiervan tijdens de teeltwisseling. Ook andere machines die hiervoor ingezet kunnen worden, komen uitgebreid ter sprake.

De ochtend wordt afgesloten met een nieuwe uitzending van KAS Live!, het wekelijkse radioprogramma van KAS Magazine. Meer over de invulling van dat uur lees je morgen in de nieuwsbrief van Goedemorgen.

Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert dé tuinbouwzender van Nederland in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Regels ACM eerlijke claims

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft vuistregels opgesteld voor duurzaamheidsclaims die bedrijven...