Vernieuwde TBM gaat vanmiddag live

Vernieuwde TBM gaat vanmiddag live

Straks is het zover en gaat de nieuwe versie van Tuinbouwmarktplaats live. Rond het middaguur zal de oude website offline worden gezet, waarna het nieuwe platform online gaat. Het gaat om een sterk verbeterde versie van de handelshub in gebruikte en nieuwe tuinbouwmachines en -materialen.

Tuinbouwmarktplaats is al vele jaren dé online ontmoetingsplaats voor de wereldwijde in- en verkoop van gebruikte maar ook nieuwe tuinbouwmachines. Tevens vindt er dagelijks handel plaats van uitgangs- en stekmateriaal en boomkwekerijproducten. De drukst bezochte marktplaats was al langer aan vernieuwing toe, liet uitgever Aad Tijsen van Holland Hortimedia gisteren al weten. "We hebben er met het hele team dan ook lang naar uitgekeken en we zijn er klaar voor."
 
Alle advertenties en reeds geregistreerde gebruikersaccounts blijven in tact, echter is het voor alle gebruikers noodzakelijk om een nieuw wachtwoord aan te maken en om alle verplichte velden met bedrijfsgegevens in te vullen. Uiteraard blijven ook reeds aangekochte credits actief. De handelshub voor tuinbouwmaterialen en machines van Holland Hortimedia heeft tal van nieuwe features. Zo zal de site een andere look & feel hebben en bovendien sneller in gebruik zijn. Nieuwsgierig wat er nog meer anders is? Ga dan straks snel een kijkje nemen op www.tuinbouwmarktplaats.nl.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v