Vaktentoonstelling toch niet fysiek maar digitaal

Vaktentoonstelling toch niet fysiek maar digitaal

Het bestuur van de Vaktentoonstelling heeft door de huidige Covid-maatregelen moeten besluiten dat de show, die gepland staat van 17 tot 20 februari 2022, met aanpassingen door kan gaan.

Dit betekent het volgende:
- Het gesprek over tulpenveredeling o.l.v. Arie Peterse, het interview met Arjan Groeneveld, het Greenitydebat en de Tulpen Top 10 worden in digitale vorm voortgezet.
- De bloemenshow is digitaal te bewonderen en we hopen eenieder uit te nodigen om fysiek op afspraak langs te komen als de voorschriften dat toestaan.
- De beurs met standhouders gaat niet door.

Voorzitter Niels Kreuk: "De voorbereidingen waren al in volle gang voor een fysieke editie en we hadden goede hoop. Helaas kunnen we niet anders dan onze show aanpassen. De tulpen staan er straks klaar voor en die willen we graag aan een ieder laten zien. Hiernaast willen we een videostream organiseren met interessante onderwerpen. Met deze maatregelen kan de Vaktentoonstelling niet in onze gewenste maar in aangepaste vorm doorgaan."

Achter de schermen is de organisatie hard bezig om de wijzigingen te bewerkstelligen. Houd de website en social media in de gaten voor actuele informatie. Het bestuur kijkt reikhalzend uit naar een normale editie in 2023.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v