United Colours of Beekenkamp

United Colours of Beekenkamp

Na twee jaar afwezigheid kan Beekenkamp Plants haar klanten in week 24 weer persoonlijk door het Flower Trials evenement rondleiden. Met het thema van dit jaar, United Colours of Beekenkamp, verenigen zij weer met bezoekers en elkaar middels een uitgebreid kleurenpallet aan planten.

Dit jaar focust Beekenkamp Plants op de showtuin op locatie Korte Kruisweg 157. Hier zullen collega's van Beekenkamp Ornamentals vanuit de hele wereld klaar staan om bezoekers rond te leiden. Binnen de showtuin vindt de bezoeker alle commerciële rassen en introducties. Zo wordt iedereen meegenomen in de mogelijkheden voor zijn of haar deel van de keten.

Een wereld vol kleur
Bezoekers worden op het evenement verrast door een wereld vol kleur door de kleurrijke merken van Beekenkamp Plants. Van LaBella Dahlia's voor iedere potmaat, tot de gloednieuwe introductie: Begonia Spacestars. Beekenkamp Plants is een one-stop-shop. Naast het pot en perkgoed assortiment wordt de bezoeker meegenomen in het verhaal van Alfresco, hét hobbygroente merk. Met het uitgebreide assortiment van zowel geënte als niet-geënte hobbygroenten, wordt er meer verteld over deze steeds groter wordende markt: het kweken van verse producten door de consument als aanvulling op een gezonde life style. Vanuit een duurzame toekomstvisie, presenteert Beekenkamp Plants bovendien haar BKX-tray. Het assortiment BKX-trays is uitgebreid met meerdere tray maten. Mede door de perfecte uithaalbaarheid van de jonge planten is deze tray ook van groot voordeel voor kwekers.

Meld je hier aan voor United Colours of Beekenkamp

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v