Serie beursdebatten geleid door Maurice Wubben

04-02-2020    10:02   |    Goedemorgen

Maurice Wubben zal tijdens HortiContact in het KAS2030-paviljoen de presentatie verzorgen van een serie informerende en interactieve debatten. Doel hiervan is om bezoekers te informeren over de nieuwe technieken op het gebied van verwarming, belichting, water, nutriënten en geïntegreerd telen.

Recent maakten de businessunit glastuinbouw van Wageningen University & Research, KAS2030, Beursorganisatie Easyfairs en Goedemorgen-Hortimedia bekend dat zij gezamenlijk een paviljoen neerzetten op HortiContact. Naast interactieve debatten onder leiding van Maurice Wubben vinden ook podcast-opnames plaats door de Goedemorgen-redactie. Deze worden gelijktijdig live uitgezonden op de tuinbouwzender Paprika Tasty Radio.

Tijdens de debatten zullen tal van onderwerpen worden besproken. Zoals de kansen van de tomatenplukrobot, het gebruik van duurzame verpakkingen, de Crispr-CAS veredelingstechniek en hygiëne in de kas. Ook de energievoorziening in de toekomst komt uitgebreid aan de orde en de ontwikkelingen op gebied van vertical farming.

Wil je meer weten over deze en andere thema's die aan bod komen tijdens de debatten? Bekijk het volledige overzicht hier.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Video: Biobased bouwen

Op 2 juni organiseerden Greenport West-Holland en SIGN een seminar over 'Biobased Bouwen & Huisvesten'. De...