Takii verlengt partnerschap met Van Gogh Museum

Takii verlengt partnerschap met Van Gogh Museum

Zaadveredelaar Takii en het Van Gogh Museum hebben hun zevenjarige samenwerking opnieuw met drie jaar verlengt, tot 2025. De verlenging van het partnerschap gaat in juni, symbolisch aan het begin van de zomer en het zonnebloem seizoen, van start.

Takii en het Van Gogh Museum kijken terug op zeven succesvolle jaren als partners. Ton Kuipers, Managing Director Takii Europe: "Vanuit het partnerschap zijn bijzondere campagnes en samenwerkingen ontstaan waarin wij zonnebloemen op unieke wijze onder de aandacht hebben gebracht. Wij kijken er naar uit de fijne samenwerking met het Van Gogh Museum voort te zetten!"
 
Sinds de start van het partnerschap in 2015 heeft Takii als sponsor verschillende opvallende acties georganiseerd, zoals de Sunflower Flash Amsterdam waarbij een creatieve uiting werd gegeven aan Van Goghs wereldberoemde inspiratiebron: de zonnebloem. In 2023 viert het Van Gogh Museum zijn 50-jarig jubileum dat op grootse wijze gevierd zal worden. Ook in het jubileumjaar van het museum zullen zonnebloemen, die voor Van Gogh symbool stonden voor hoop en vriendschap, een prominente rol spelen.
 
Emilie Gordenker, algemeen directeur van het Van Gogh Museum: "In ons jubileumjaar mogen de zonnebloemen van Takii natuurlijk niet ontbreken! We zijn ontzettend blij dat we met Takii als trouwe partner de schoonheid van Van Goghs geliefde zonnebloem kunnen delen met het publiek."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v