Seizoenstart snijhortensia

Seizoenstart snijhortensia

Het seizoen van de Nederlandse snijhortensia is begonnen. Alle soorten zijn nu in grote aantallen beschikbaar in verschillende kleuren, indrukwekkende grote bloemen en van vertrouwde Nederlandse kwaliteit. Om een goede indruk te krijgen van het beschikbare assortiment is de nieuwe snijhortensia catalogus voor het seizoen 2022 ontwikkeld.

Hortensia is de grande dame onder de snijbloemen. Deze zomerse bollen, boordevol bloemetjes, én prachtige kleuren als rood, roze en paars, wit, groen en blauw zijn echte eyecatchers voor boeketten, bloemkunst en voor aankleding van speciale momenten. Snijhortensia is beschikbaar in fresh (ruimste keuze van mei tot oktober) en classic soorten (ruimste keuze van september tot december). 

Nieuwe catalogus
Alle snijhortensia aanvoerders van Royal FloraHolland hebben gezamenlijk een nieuwe catalogus ontwikkeld. In de catalogus staan alle variëteiten die in het seizoen 2022 in ruime hoeveelheden beschikbaar zijn of komen.

Hydrangeaworld
Naast de catalogus werken de snijhortensia kwekers ook samen binnen de promotiecampagne Hydrangeaworld. Voor meer inspiratie, informatie en verzorgingstips bezoek de website hydrangeaworld.com of volg @hydrangeaflowercreations op Instagram of Facebook.  

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v