Pull Position overgenomen

Pull Position overgenomen

Marketingbureau Pull Position is sinds 1 januari j.l. officieel overgenomen door de Cherry Group uit Nijkerk. De Cherry Group bundelt bedrijven die op vrijwel alle digitale vlakken hun klanten naar online succes helpen. En dat is precies waarin het Pull Position zal aanvullen.

Het online marketingaanbod van Pull Position zal dankzij de ervaren experts van Cherry Group verder versterkt worden. In het overnameproces is er gezocht naar een partij die Pull Position zou laten doen waarin het sterk is: ambitieuze tuinbouwondernemers helpen om vraag te creëren voor hun product, met behulp van (online) marketing.

Voor klanten van Pull Position verandert er weinig: Pull Position blijft opereren zoals het nu doet, maar dan met de kracht van de Cherry Group erachter. Wat er wel gaat veranderen, is de rol van de huidige eigenaren: Frank van Mil en John Olsthoorn. Frank gaat zich langzaam maar zeker terugtrekken uit het bedrijf, maar John blijft in zijn nieuwe rol onderdeel van het team. Het team blijft volledig inzetbaar vanuit Naaldwijk.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v