Opnieuw gratis training Verandermanagement

27-07-2021    09:26   |    Goedemorgen

Ondernemers binnen de food, feed en agro-industrie staan door de COVID-19 crisis voor grote uitdagingen. Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie en 13 samenwerkende partners, waaronder Inholland Academy en de brancheverenigingen Plantum, Athos en Handel Groeit, hebben de handen ineen geslagen om de leercultuur binnen organisaties in deze sectoren te blijven stimuleren.

"Dit doen we door middel van NL leert door. Met deze subsidie kan Inholland Academy nu tijdelijk verschillende opleidingen in het vakgebied Agri en Voeding gratis aanbieden, waaronder de online training Verandermanagement in de (glas)tuinbouw", zo laat opleidingsadviseur Martijn Haas weten. Dinsdag 21 september 2021 start de derde groep enthousiaste deelnemers met deze korte, praktijkgerichte post-hbo scholing die verzorgd wordt door Tienko Siersema (docent Strategisch- en verandermanagement bij Inholland) en verrassende gastsprekers uit de sector. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Profiteer van deze unieke kans en schrijf je vandaag nog in.

Verandermanagement in de (glas)tuinbouw
Al eens afgevraagd wat digitalisering, Big Data, circulair of de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling aan veranderingen binnen jouw bedrijf gaan betekenen? Al nagedacht over hoe je jouw staf en medewerkers bewust maakt van de gevolgen van deze veranderingen voor de ontwikkeling van de organisatie en medewerkers? Heb je in jouw functie binnen de (glas)tuinbouw te maken met veranderingsprocessen en zoek je praktische handvatten om een verandertraject gestructureerd aan te pakken en resultaten te boeken? Dan komt de training Verandermanagement in de (glas)tuinbouw op het juiste moment.

In deze training leer je draagvlak te creëren en om te gaan met weerstanden en omgevingsinvloeden. Je krijgt inzicht in de effectiviteit van jouw advies- en leiderschapsvaardigheden in relatie tot veranderprocessen. Jouw mededeelnemers zijn o.a. werkzaam als eigenaar, directeur, manager, afdelingshoofd, teamleider of HR-manager in de (glas)tuinbouwsector. Na succesvolle afronding ontvang je een post-hbo certificaat van Inholland Academy.

Overige programma’s
Naast de training Verandermanagement in de (glas)tuinbouw kan Inholland Academy dankzij NL leert door nu ook het programma Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole tijdelijk gratis aanbieden. Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en ZZP’ers kunnen gebruik maken van deze subsidieregeling.

De inschrijving voor de training Verandermanagement in de (glas)tuinbouw en Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole is nu geopend. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en inschrijving: https://www.inholland.nl/academy/opleidingen/nl-leert-door/ 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Stream Dag van de Tuinbouw

Het avondprogramma van de Dag van de Tuinbouw, inclusief de Tuinbouw Toptafel, is nu online terug te kijken....