Nieuwe Statice variëteit van Royal van Zanten

20-01-2021    11:28   |    Goedemorgen

Royal van Zanten introduceert een nieuwe aanwinst binnen het Statice assortiment. Het gaat om de Apricot Sun Birds, die zich kenmerkt door haar unieke apricot/peach kleur, grote kammen en stevige stelen.

"Neem de tijd om haar van dichtbij te bekijken, laat haar op je inwerken en ontdek de veelzijdigheid van dit ras. Van dichtbij zien de delicate bloemetjes eruit alsof ze gemaakt zijn van dun papier maar vergis je niet, Statice is een supersterke bloem en een echte eye-catcher in ieder boeket", zo laat de veredelaar weten.
Net als alle andere Statice variëteiten is Apricot Sun Birds ook perfect om als droogbloem te verwerken en daardoor enorm veelzijdig.
 
Apricot Sun Birds is een stijlvolle trendy nieuwkomer die haar kleur behoudt, ook na het droogproces. Volledig in lijn met de laatste kleuren trends zal Apricot Sun iedere bloemcreatie naar een hogere dimensie brengen. Daarom mag deze variëteit niet in het assortiment ontbreken voor eenieder die zich wil onderscheiden, aldus Royal van Zanten.

Kwekerij Samore is inmiddels gestart met de aanvoer van deze nieuwe Statice-variëteit die wordt geproduceerd op hun locatie in Ethiopië. Vanaf maart 2021 wordt Apricot Sun Birds ook aangevoerd door Statice Specialist, vanaf hun locatie in Nederland. In de loop van het jaar zal de beschikbaarheid gestaag groeien zodat iedereen deze bijzondere Statice kleur breed kan inzetten. Aanvoer op Royal Flora Holland Aalsmeer en Naaldwijk maar ook verkrijgbaar via Floramondo voor kopers op afstand.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Radijs scoort!

Dat de medewerkers van radijskwekerij Ortolanda een aardig balletje kunnen trappen, werd wel duidelijk tijdens...