NIEUW: Premium Toppers op Tuinbouwmarktplaats

11-08-2020    10:31   |    Goedemorgen

Met de premium topper is het mogelijk om advertenties gegarandeerd drie dagen, geheel bovenaan, dus boven alle andere reguliere toppers en advertenties te plaatsen.

De aandacht wordt extra getrokken door de rood gemarkeerde driehoek aan de zijkant van de advertentie. De Premium Topper is rubriek overschrijdend. Dat wil zeggen, zichtbaar in alle categorieën maar ook op algemeen ‘aangeboden’ en ‘gezocht’
 
Alle deelnemers aan Tuinbouwmarktplaats kunnen gebruik maken van de Premium topper tegen 37 credits. De Premiumtopper dient eerst ingevoerd te worden als normale advertentie en daarna per mail gereserveerd te worden bij Doriene van Tuinbouwmarktplaats. Zij verzorgt plaatsing en betaling. Alle deelnemers aan Tuinbouwmarktplaats kunnen gebruik maken van de Premium topper tegen 37 credits. De Premium Topper is vanaf woensdag 26 augustus beschikbaar.
 
Snelle groei
Tuinbouwmarktplaats is het eerste half jaar harder dan normaal gegroeid. Zowel het aantal unieke bezoekers, clicks en tijdsduur van het verblijf op de site zaten flink in de lift. De waardering en cijfers zorgen er ook voor dat de servercapaciteit uitgebreid zal worden en dat meer tijd voor onderhoud nodig is. In dit kader is Tuinbouwmarktplaats genoodzaakt een kleine prijsaanpassing aan te maken in het tarief voor omhoog plaatsen en topper maken van advertenties, deze stijgen respectievelijk met 1 credit en 2 credits. De nieuwe tarieven gelden vanaf vandaag.
 
Credits kunnen uiteraard gewoon via het account worden gekocht. Eenvoudig middels IDeal betaling.
Het is niet mogelijk om vanuit 1 aanbieder achter elkaar vele Premium toppers in te zetten. Tussen Premium Topper plaatsingen van 1 aanbieder dient altijd 9 dagen aangehouden te worden.

Meer info? Contact Doriene Knuiman

Fotocredit: Kerklaan Greenhouses


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Regels ACM eerlijke claims

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft vuistregels opgesteld voor duurzaamheidsclaims die bedrijven...