Morgen op Paprika: TechnologyPull en Kind Technologies

20-01-2021    10:14   |    Goedemorgen

ACTUEEL HORTI THEMA - In het kader van het actuele horti thema Robotisering & Sensoring hebben we morgen twee speciale gasten in de uitzending op Paprika Tasty Radio. Tussen 9.00 en 10.00 uur komt TechnologyPull aan het woord, tussen 11.00 en 12.00 uur is het de beurt aan Kind Technologies.

In het uur van TechnologyPull zal Harrij Schmeitz ingaan op robotisering en sensoring en de rol die sociale innovatie hierbij speelt. Het is namelijk geen vraag of de technologie komt, maar hoe ondernemers daar in hun bedrijf mee omgaan en hoe zij hun bedrijfsvoering geschikt maken voor deze innovaties. Harrij Schmeitz laat hier zijn licht over schijnen.

In de uitzending van Kind Technologies draait het om het verder opschalen van de internationale tuinbouw en voedselverwerkend proces, om te kunnen voldoen aan de groeiende voedselvraag wereldwijd. Een volledige afhankelijkheid van menselijke arbeid lijkt daarin niet haalbaar. Maar hoe ver gaat de robotisering dan? En hoe dichtbij zijn die ontwikkelingen? Richard Vialle van Kind Technologies gaat hierop in en geeft een inkijkje in de kas van de toekomst.

Technology Pull is zogezegd te horen tussen 9.00 en 10.00 uur, de uitzending met Kind Technologies hoor je tussen 11.00 en 12.00 uur. Je luistert live mee via www.paprikatastyradio.nl of de gratis apps die je daar kunt downloaden. Beide uitzendingen zijn later ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws