Klokstoring treft Royal FloraHolland

Klokstoring treft Royal FloraHolland

Klanten van Royal FloraHolland hebben gisteren mogelijk niet de dienstverlening ervaren die zij gewend zijn, zo laat de veiling weten. Op de drie exportlocaties Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg lag het veilproces ruim twee uur stil als gevolg van een?storing.

"We realiseren ons dat de gevolgen van deze uitzonderlijke storing voor u zeer vervelend zijn. We bieden u hiervoor onze welgemeende excuses aan en doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. Morgen verloopt het veilproces weer zoals u van ons gewend bent", aldus Royal FloraHolland in een reactie.

Netwerkprobleem
Door een netwerkprobleem in het Marktplaats Netwerk (MPN) was het gisteren om 6.00 uur niet mogelijk om te veilen. Om 8.20 uur kon eindelijk worden gestart. De storing had consequenties voor alle exportlocaties van Royal FloraHolland en meer specifiek locatie Rijnsburg. Dit heeft geleid tot een latere eindtijd. "We hebben met extra inzet geprobeerd de logistieke vertraging zo veel mogelijk te beperken."

Deze week extra controles
Royal FloraHolland stelt de hoogste prioriteit aan de betrouwbaarheid en toekomstvastheid van haar netwerk. "We investeren continu in verbeteringen en zetten alles op alles om dergelijke storingen te voorkomen.?De komende veildagen voeren we extra controles uit en hebben we 's ochtends vroeg aanvullende IT-capaciteit klaar staan. Daarnaast doen we uitgebreid onderzoek naar de exacte oorzaak en zijn er inmiddels diverse vervolgacties uitgevoerd om herhaling te voorkomen."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v