Joyce Lansbergen start webshop Bloom Makery

Joyce Lansbergen start webshop Bloom Makery

Met handenvol gerberaconfetti opent tuindersdochter Joyce Lansbergen haar nieuwe webshop, Bloom Makery. Sinds gisteren kunnen gerberaboeketten worden besteld. Verser dan vers, direct uit de kas.

Al vanaf jongs af aan is het de droom van Joyce om de vrolijkheid gekweekt in de kas te delen met een breed publiek. Dit was het onderwerp van haar eerste afstudeerproject in 2007 en heeft uiteindelijk geleid tot www.bloommakery.nl. Hoewel het idee voor Bloom Makery al meerdere jaren door haar hoofd speelde, is het openen van de webshop actueler dan ooit. In deze onzekere tijden kan iedereen flower energy gebruiken.

"De ervaring leert dat bezoekers altijd graag een kijkje nemen in onze gerberakas in Pijnacker. Iedereen krijgt een glimlach op zijn gezicht bij het zien van zo een bloemenzee aan kleur", laat Joyce weten. Hieruit is haar passie ontstaan en dit gevoel wil zij graag delen met de wereld.

Naast haar liefde voor de gerbera, bleken op bloemengebied best wat kansen te liggen. Zo kunnen consumenten lang niet altijd al die kleurrijke en bijzondere gerbera's kopen. "Op beurzen en evenementen waar wij met onze gerbera's aan deelnamen, werd keer op keer door bezoekers gevraagd waar zij die leuke gerbera's kunnen kopen", zegt Joyce. Daarnaast bleek uit een eigen peiling van Joyce dat online spelers lang niet altijd leveren wat de consument daadwerkelijk besteld heeft.

Joyce' haar passie en de kansen die zij tegenkwam, hebben geleid tot Bloom Makery. De webshop biedt negen blijmakers, gerberaboeketten in vele verschillende stijlen. De bloemen worden 's ochtends geplukt en kunnen diezelfde avond als boeket nog bij de consument in huis zijn. Verser kunnen de bloemen niet bij de consument aankomen. Hierdoor kan Bloom Makery acht dagen bloei & happiness garantie geven. "Al leert de ervaring dat met de juiste verzorging de gerbera's wel tot twee weken blijven staan. Zoveel flower energy, wat wil je nog meer in deze spannende tijden?", aldus een enthousiaste Joyce.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje in de kleurrijke webshop. En als je er dan toch bent, bestellen is een kleine moeite...

O ja, Bloom Makery is ook op Instagram te vinden: https://www.instagram.com/bloommakery/

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v