Dutch Tulip award voor beste noviteit

19-10-2018    11:40   |    Goedemorgen

Welk nieuw product is voor u het meest bijzonder en kwalitatief het beste? Stem tijdens de Trade Fair Aalsmeer in het Royal FloraHolland House voor de winnaar van de Dutch Tulip Award.

Stemmers kunnen de kanshebbers bekijken op een muur vol foto's met de geïntroduceerde noviteiten van het afgelopen jaar. Stemmen voor de Dutch Tulip Award ging voorheen alleen digitaal. Deze keer mag er weer ouderwets worden gestemd, met een briefje!

 Jaarlijks introduceert Royal FloraHolland honderden nieuwe cultivars en concepten. Het winnen van de Dutch Tulip Award betekent veel. Eer voor de genomineerden, publicaties en meer vraag naar het product. Kwekers tonen grote belangstelling voor deze prijs. De award (zie foto) gaat naar de meest geslaagde marktintroductie en is ingedeeld in de categorieën snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten en concepten.

Erkenning, waardering en beloning. Het winnen van de Dutch Tulip Award is niet zomaar iets. Het is dé prijs van het jaar als het gaat om noviteiten. In 2017 wonnen de Moerman Brothers de Dutch Tulip Award in de categorie snijbloemen. 

De Trade Fair Aalsmeer vindt plaats van 7 tot en met 9 november bij Royal FloraHolland in Aalsmeer. 

 

 

 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Snelle topper

Hazeu Orchids heeft een nieuwe oppotmachine en daar is het bedrijf heel blij mee, zo lezen wij op Instagram....