Goedemorgen Tech: Apple Event

14-09-2021    09:15   |    NU.nl

Apple houdt vanavond een evenement waarbij de nieuwe iPhones en Apple Watches naar alle waarschijnlijkheid aangekondigd zullen worden. NU.nl zette alle geruchten over de iPhone 13 en Apple Watch Series 7 alvast op een rij.

Wat Apple vanavond om 19.00 uur (Nederlandse tijd) via een livestream zal laten zien, houdt het bedrijf nog geheim. Dit jaar wordt zowel een nieuwe iPhone als een nieuwe Apple Watch verwacht.

De iPhone 13 (of iPhone 12S) zal geen volledig nieuw ontwerp krijgen. Apple heeft vorig jaar met de komst van de iPhone 12 een grote verandering doorgevoerd. In tegenstelling tot zijn voorgangers was de behuizing van die telefoon een stuk platter en hoekiger. Die lijn wordt dit jaar doorgetrokken.

Wel zou het toestel van dit jaar een kleinere inkeping krijgen voor de gezichtsscanner, waarmee gebruikers de telefoon kunnen ontgrendelen. Verder wordt het toestel met name vanwege verbeteringen in de camera vermoedelijk iets dikker dan zijn voorganger. Het camera-eiland op de achterkant neemt naar verluidt meer ruimte in om de lenzen een plek te geven.

Er worden wederom vier verschillende iPhones verwacht. De twee duurste modellen krijgen waarschijnlijk een scherm dat 120 keer per seconde kan worden ververst. Daarmee zou de telefoon minder haperen bij het scrollen en gamen. Persbureau Bloomberg meldt daarnaast dat de iPhone 13 Pro een scherm krijgt dat altijd de tijd en meldingen weergeeft, zelfs in de slaapstand.

Lees hier verder


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Stream Dag van de Tuinbouw

Het avondprogramma van de Dag van de Tuinbouw, inclusief de Tuinbouw Toptafel, is nu online terug te kijken....