'Aantal deelnemende telers stabiel op AGF Detail'

07-09-2016    11:45   |    Ellis Langen

Op de komende AGF Detail die plaatsvindt op 27 en 28 september aanstaande in Expo Houten staan verschillende teeltbedrijven zoals; Van Appeven Fruitbedrijf, Eminent Food, Koppert Cress en Looye Kwekers. Ook is er een Telers' Trots Plein met daarin de twee bedrijven Koolen Champignons en Teboza BV in een paviljoen.

AGF Detail nodigt telers uit om hun meest onderscheidende producten te presenteren in het Teler’s Trots Plein. Dit plein is ontworpen in opvallende luxe houtbouw met kant-en-klare units vanaf 8m2, aldus de beursorganisatie die het plein al een aantal jaren organiseert tijdens de beurs. "Telers staan ook wel eens bij andere bedrijven in op de beurs, zoals bij een coöperatie, maar als ze apart willen staan en meer willen opvallen is het Teler’s Trots Plein ook een optie", zegt Bart de Jong, account Manager van AGF Detail. Volgens hem is het aantal telers dat op de beurs haar producten toont, redelijk stabiel. "We zien wel eens een wisseling in de jaren maar je kunt wel zeggen dat het aantal deelnemende teeltbedrijven aan de AGF Detail stabiel is."

BioPlein en gratis te bezoeken
Verder staan op de exposantenlijst ook bijvoorbeeld Nature's Pride en de coöperatieve fruitveiling Zaltbommel. De producten van telers worden ook vertegenwoordigd door de groothandel, zoals bijvoorbeeld Willem Dijk, Lukassen en Vroegop Windig. Ook is er een speciaal BioPlein op de beurs en daar staat onder ander BioCenter ZANN uit Bergschenhoek. Het kasproduct is het hart van Bio-center ZANN en om jaarrond biologische producten te kunnen leveren wordt ook samengewerkt met import producenten, o.a. uit Nieuw Zeeland, Argentinië, Chili, Israël, Egypte, Brazilië, Spanje en de Dominicaanse Republiek. Ook is op het BioPlein van AGF Detail een scala aan nieuwe soorten verpakkingen en verpakkingsmachines te zien. De Jong: "Voor telers is dit onderdeel van de beurs ook interessant. Zij kunnen zien wat er speelt aan vernieuwingen op het gebied van verpakkingen." Telers kunnen de beurs gratis bezoeken, ze kunnen zich daarbij vooraf aanmelden via deze link.

AGF Detail wordt georganiseerd in samenwerking met AGF Detailhandel Nederland . Tegelijkertijd vindt ook de vakbeurs Foodspecialiteiten plaats.

Foto: AGF Detailbeurs


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Snelle topper

Hazeu Orchids heeft een nieuwe oppotmachine en daar is het bedrijf heel blij mee, zo lezen wij op Instagram....