Go-café in bloeiende kathedraal

18-03-2019    11:51   |    Goedemorgen

Het Groen onderwijscentrum organiseert op 4 april voor de tweede keer een Go-café tijdens het bloemevenement ‘De Nieuwe Bavo Bloeit’ in de Sint Bavo kathedraal in Haarlem.

De Haarlemse kathedraal wordt tijdens het evenement 'Haarlem Bloeit' versierd met ontwerpen van studenten binnen het groene onderwijs. Het Groen onderwijscentrum organiseert in deze omgeving de kennis- en netwerkbijeenkomst 'Beauty, Lean & Green'. Deze staat in het teken van groeiend ondernemen naar een bloeiende toekomst.

Toekomst
Er zijn twee sprekers uitgenodigd. Rob van der Helm, manager marketing & communications bij Van Zanten Breeding BV, komt vertellen hoe dit bedrijf vanuit marketing- en bedrijfstechnisch oogpunt de toekomst binnen de sierteeltsector ziet. Daarbij gaat hij onder andere in op de technieken die Royal van Zanten op dit vlak verder gaat ontwikkelen. Frank Hollaar van Flynth Adviseurs & Accountants, geeft zijn visie over de te verrichten aanpassingen aan de nieuwe werkelijkheden in de tuinbouwsector. Frank Hollaar is sectormanager glastuinbouw en bedrijfsadviseur.

Rondleiding
Na de presentaties zal Ingeborg Kemperman, docente Bloem Groen & Styling van Wellantcollege, de studenten van de diverse AOC's  uitnodigen om een rondleiding door de Nieuwe Bavo te verzorgen. Het programma start om 16.00 uur en de bijeenkomst wordt om 18.15 uur afgesloten met een netwerkborrel en een snack. Aanmelden kan via deze link.
De Nieuwe Bavo Bloeit is te zien van 5 april tot 13 april in de kathedraal in Haarlem.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Jetzt geht's los...

In heel Nederland komen vandaag fikse buien met onweer voor. Op verschillende plaatsen in het land braken vanochtend al branden uit door...

Instagram: Terug naar 1920

Wim Peters Kwekerijen laat vol trots op Instagram weten al meer dan honderd jaar een familiebedrijf te zijn. Dat wordt bewezen met een foto...