'Enjoy the seasons' bij Beekenkamp Plants

11-06-2019    12:14   |    Goedemorgen

Het thema van Beekenkamp Plants tijdens de FlowerTrials deze week is ‘Enjoy the seasons’. Het bedrijf laat zien hoe de producten gepresenteerd kunnen worden aan de hand van verschillende trends, feestdagen en de vier seizoenen.

Tijdens de Flower Trials laat Beekenkamp het reguliere assortiment zien in de hal, de kas en in de showtuin. Alle drie de locaties zullen worden aangekleed in het thema ‘Enjoy the seasons’. Sirekit Mol, de Marketing Manager van Beekenkamp Plants: ‘We streven ernaar om een inspiratiebron voor alle seizoenen neer te zetten voor de bezoekers.’

Showtuin
Iets verderop op de Korte Kruisweg in Maasdijk meer dan 550 planten in bloei in de showtuin. Hier worden de tuinprestaties van de planten getest. De showtuin kan bereikt worden met eigen vervoer of met het pendelbusje vanuit Beekenkamp Plants. In de showtuin kan er gestemd worden op de favoriete plant van de bezoekers om meer inzicht te krijgen in de wensen en behoefte van de doelgroep. Deze info wordt ook algemeen bekend gemaakt.

Veredelen
Beekenkamp Plants Ornamentals richt zich voornamelijk op veredelen. Een veredelingsbedrijf met een jonge planten productie faciliteit. Het commerciële team van Beekenkamp Plants is continu bezig met het verbeteren van het assortiment om de kwekers, de handel en de retail te inspireren.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Oppotten maar!

Ed Schalke laat vol trots op Instagram weten dat het bedrijf bij SV.CO in De Lier een nieuwe Javo plus...

Instagram: Zelfverzekerd

Wat maakt dat Manta More de 'Next Gen(eration)' phalaenopsis is? De lip van de Manta More is groter, waardoor...