Elk product vraagt een eigen specifieke verpakking

Elk product vraagt een eigen specifieke verpakking

ACTUEEL HORTI THEMA - Verpakkingen worden in de tuinbouw in grote hoeveelheden gebruikt. Enerzijds om bescherming te bieden aan het product, anderzijds bieden verpakkingen de mogelijkheid om het product te onderscheiden van de concurrent. Royal Brinkman biedt een breed assortiment verpakkingsmaterialen voor de professionele tuinbouw, maar adviseert ook welke verpakking het beste is voor welk product.

Naast het advies over het assortiment, adviseren de specialisten van Royal Brinkman je ook graag over communicatie, trends, ontwerp van logo's, complete huisstijlen en verpakkingen. "De combinatie van jarenlang deskundig advies, 135 jaar ervaring, aangevuld met een breed assortiment maken het verschil. Allemaal met als doel het rendement van jouw bedrijf te verbeteren. Via de website van Royal Brinkman heb je altijd 24/7 toegang tot kennis, advies en producten. Bovendien bestel je snel en eenvoudig je benodigde producten of vraag je direct en geheel vrijblijvend een offerte aan."

Met het brede assortiment van gerenommeerde verpakkingsleveranciers voorziet Royal Brinkman je altijd in de juiste oplossing met als doel jouw rendement te verbeteren. Ontdek hier de Royal Brinkman Studio, een allround ontwerpbureau waar je als teler terecht kunt voor een compleet verpakkingsconcept voor zowel de snijbloemen-, potplanten-, groente- en fruitteelt.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v