Duurzaam keurmerklabel nu ook zichtbaar in PDM

Duurzaam keurmerklabel nu ook zichtbaar in PDM

Van 28 tot en met 31 januari is Plantion met een stand aanwezig op IPM Essen. Tijdens de beurs introduceert Plantion een belangrijke nieuwe service voor kopers op afstand, namelijk het tonen van het keurmerklabel 'Duurzame Bloemist' in PDM, de digitale marktplaats van Plantion.

Het keurmerklabel wordt getoond op alle relevante plekken in de digitale marktplaats. Ten eerste op de pagina met het totaalassortiment van kwekers. Daarnaast in het actuele aanbod voor Klokvoorverkoop. De labels zijn ook zichtbaar op de pagina Klokaanbod, de dagelijkse online catalogus met foto's van de te veilen producten. De koper kan zodoende gemakkelijk via PDM een duurzaam assortiment inkopen voor zijn winkel.

Meest voorkomende label
Op dit moment wordt in PDM alleen 'Duurzame Bloemist' getoond, het meeste voorkomende keurmerklabel. Naar behoefte zal Plantion andere labels toevoegen. Alle kopers op afstand hebben inmiddels de benodigde aangepaste software ontvangen voor hun laptop of PC met internetverbinding.

Groeiende vraag
Op de fysieke klokken van Plantion worden keurmerklabels al sinds afgelopen zomer getoond. De namen van de betreffende aanvoerders staan hier in een groene achtergrond, met daarbij de naam van het betreffende label. Met het zichtbaar maken van keurmerklabels op de klok en in PDM helpt Plantion haar bloemisten om beter in te spelen op de groeiende vraag van zowel consumenten als de zakelijke markt naar duurzaam geproduceerde bloemen en planten. Het past bovendien in het streven van Plantion om kopers een relevant en zo compleet mogelijk assortiment te bieden.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v