Certifeye versterkt team

Certifeye versterkt team

Certifeye, in de bloemen- en plantenbranche bekend geworden met software om het beheer en de communicatie rondom alle rondgaande certificaten zo makkelijk mogelijk te maken, heeft het team versterkt met Maria Podsiadlo. "Dit is voor ons echt een aanwinst" aldus Marlies Verbruggen, accountmanager bij Certifeye.

Maria is in Nederland geboren en getogen uit Poolse ouders. Haar studie aan de Universiteit van Tilburg is Engelstalig. Met als gevolg, vloeiend Nederlands, vloeiend Pools en uitstekend Engels, een waardevolle combinatie voor het bedrijf. "Al onze uitgaande communicatie is standaard tweetalig, Nederlands en Engels. Omdat een deel van onze collega's vanuit Polen werken zijn we met de komst van Maria intern drietalig geworden. Dat bevordert de snelheid en het gemak waarmee we onderling zaken met elkaar afstemmen" vult Marlies aan. Maria is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie in de bloemen- en plantenbranche en de voeding.

De snelle groei van Certifeye vraagt om intensieve ondersteuning in tekst, beeld en persoonlijke voorlichting en scholing. Om kwekers bekend te maken met de gratis Certifeye-Wallet zijn is er vanaf deze week documentatie beschikbaar met antwoord op veel gestelde vragen. "We zien veel vragen over privacy en wie nu eigenlijk waar over gaat rondom certificaten en daaraan gerelateerde documenten. Daar geven we natuurlijk graag antwoord op, dat kan inmiddels ook via gratis online kennismakingen. Dit is echt opnieuw een stap voorwaarts" besluit Marlies.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v