Campagne in beeld: #Veggiesfirst

Campagne in beeld: #Veggiesfirst

ACTUEEL HORTI THEMA - Deze week staat het actuele horti thema Marketing & Communicatie centraal op Goedemorgen en Paprika. Vanwege dit thema brengen we enkele recente campagnes, rebrandings en acties die binnen de tuinbouw in het oog sprongen nogmaals onder de aandacht. Dit keer: Veggiesfirst van The Greenery.

Nederlanders eten structureel te weinig groente, we staan zelfs op nr. 3 van de slechtste groente-eters van Europa! Daar wil The Greenery via het platform Verse Oogst verandering in brengen. Samen met influencer Isabel Boerdam van de Hippe Vegetariër en 30 andere influencers inspireren we de komende weken met de campagne #veggiesfirst Nederlanders meer groente te eten.

"Wist je dat maar 18,1% van alle Nederlanders aan de dagelijks aanbevolen 250 gram groente per dag komt. Dat kan natuurlijk véél beter. Daarom zeggen wij: #veggiesfirst. Deze nieuwe manier van denken zorgt voor een lekkere, makkelijke én gezonde maaltijd met veel groente. We nemen Nederland mee in een nieuwe routine: #veggiesfirst", aldus The Greenery.

"Bedenk eerst welke groente je graag wilt eten, en daarna in welk gerecht je zin hebt, bijvoorbeeld wraps, salade, stamppot of een ovenschotel. Bepaal dan wat je daarbij nog meer nodig hebt (bijvoorbeeld eiwitten, koolhydraten, toppings en een lekker sausje) en je zit gebakken!"

Voor de campagne ontwikkelde The Greenery negen verrassende recepten die drie groentes in de spotlight zetten: bloemkool, aubergine en knolselderij. Met deze drie groentes als voorbeeld laat de #veggiesfirst campagne zien hoe veelzijdig vegetarisch koken kan zijn als je groente als basis van je gerecht neemt. "Denk bijvoorbeeld aan heerlijke volkoren pita's met knolselderij shoarma of een Perzische auberginestoof met walnoten en granaatappel. Met groente in de hoofdrol is namelijk alles mogelijk!"

Ben jij benieuwd naar deze lekkere recepten? Kijk voor meer informatie op www.verseoogst.nl/veggiesfirst. Laat je inspireren door één van de #veggiesfirst recepten, gebruik de tips van De Hippe Vegetariër Isabel en ga zelf thuis aan de slag. Deel jouw gerecht via de hashtag #veggiesfirst.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v