Blog: Juichen voor oranje… Seeding the Future

17-06-2021    09:12   |    Puck van Holsteijn

Een weblog van Puck van Holsteijn. Zij is directeur van HortiHeroes en schrijft deze weblog exclusief voor Goedemorgen.

Nederland staat de komende weken weer in het teken van de kleur oranje. Laat dat nou ook net de kleur van HortiHeroes zijn! Oranje is de combinatie van de energie van rood en het geluk van geel. De kleur oranje staat voor plezier, warmte, vrolijkheid en optimisme. De komende weken staan onze voetbalhelden op het veld en zullen zij door heel veel fans worden aangemoedigd in oranje juichcapes, heldenshirts, Fluoranje artikelen, tattoos en meer. Hoe fijn zou het zijn om deze oranjegekte een beetje over te nemen en in te zetten voor het aanwakkeren van jouw talent?!

Op donderdag 8 juli staan onze HortiHeroes ‘oranje’ helden op het podium en zullen wij ze hard toejuichen. Tijdens het HeroFestival komen koplopers, toekomstmakers, startups, scale-ups, intrapreneurs en future leaders samen om elkaar beter te leren kennen, uit te dagen en écht stappen te zetten om innovatie in de Food & Flower industrie te versnellen. Door de razendsnelle wereld waarin we leven, de continue drive naar duurzame innovatie en de zoektocht naar gezondheid en geluk hebben we dit jaar gekozen voor het thema: Seeding the Future.

Het programma bestaat uit drie onderdelen, waarbij o.a. de vernieuwers uit het HortiHeroes & Rabo Food Forward programma het (virtuele) podium betreden, maar we ook een gaaf programma hebben ontwikkeld met gepassioneerde vernieuwers die hun enthousiasme, de innovatiekracht en de kansen graag delen met het talent van morgen. De dag start met een studenten programma waar zij kennis maken met ondernemers en young professionals uit de hele Food & Flower keten en kunnen ontdekken wat de sector biedt. Vervolgens komen onze intrapreneurs ten tonele om hun ‘startup-project’ te pitchen voor een deskundige jury van experts, ondernemers en investeerders. De avond staat in het teken van het Food Forward programma van de Rabobank waar een drietal pitches worden gehouden met oplossingen voor het voedselvraagstuk.

Laten we samen juichen voor degenen die het lef hebben om uit de comfort zone te stappen en iets nieuws ondernemen. Elkaar waarderen, steunen en aanmoedigen zorgt voor meer zelfbewustzijn, vertrouwen, energie, durf en verbinding. Het is de motor voor vernieuwen. Datgene dat aandacht krijgt, bloeit. En juist dat is de kracht van onze sector!

Doe je mee? Ga avonturen aan, maak fouten en herstel ze weer. Waag gewoon de sprong, pak het podium op jouw manier en wordt razend op iedereen die je tegenhoudt. En moedig andere mensen aan hetzelfde te doen.

Als je ergens voor staat, moet je zelf natuurlijk het goede voorbeeld geven. Ik ga ook mijn stoute schoenen aantrekken, misschien val ik heel hard en wie weet ook niet, ik zal er in ieder geval van leren.

Be brave, be a hero! A HortiHero!

Online aanmelden kan via www.herofestival.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Hij staat!

Drenthe Growers kende moeilijke tijdens nadat een deel van het bedrijf bezweek onder de sneeuwval eerder dit...