Amazone Plants start met leveren Anthurium Turenza

15-10-2019    09:57   |    Goedemorgen

Anthuriumkwekerij Amazone Plants uit Honselersdijk is deze maand gestart met het uitleveren van het ras Turenza in potmaat 17cm. Turenza heeft een bijzonder imago op de markt en staat bij exporteurs en Europese eindklanten bekend om haar perfecte, grote rode bloemen. Een ras dat goed past in het assortiment van Amazone Plants.

Turenza is perfect qua kleur: de bloemen hebben een dieprode kleur die prachtig afsteken tegen het groene, glimmende blad van de plant. Een echte verleider! De bloemen zijn extreem groot en daarom is het ras al jaren erg geliefd in heel Europa. Lex Scheffers en Fred van Zijl, de eigenaren van Amazone Plants, nemen de exclusiviteit van Turenza in potmaat 17 cm over. Ook de bekende zwarte ‘Perfect Red’ hoes, waar Turenza in geleverd wordt, is de komende periode bij Amazone Plants verkrijgbaar. De klanten kunnen kiezen in welke verpakking ze Turenza bij Amazone Plants willen afnemen, de plant is namelijk ook prachtig in de nieuwe Amazone Plants verpakking.

Hét adres voor Anthurium
Het is een bijzonder jaar voor Amazone Plants. Sinds deze zomer leveren zij hun Anthuriums niet alleen uit in potmaat 17 cm, maar ook in potmaat 12 en 14 cm. Door het ombouwen van de tomatenkwekerij van Fred van Zijl naar een moderne Anthuriumkwekerij beschikken zij over totaal 5,8 hectare om Anthuriums te kweken. Hierbij focussen zij zich op planten van hoogwaardige kwaliteit met grote bloemen en een mooie plantopbouw. De introductie van de nieuwe potmaten ging gepaard met een nieuwe, bijpassende huisstijl waardoor Amazone Plants helemaal klaar is voor de toekomst.

Over Amazone Plants
Amazone Plants uit Honselersdijk is een moderne Anthuriumkwekerij die voldoet aan de hoogste eisen voor het optimaal telen van een grote diversiteit kwaliteitsanthuriums. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Strategisch gelegen op een steenworp afstand van Royal FloraHolland Naaldwijk, levert Amazone Plants achttien soorten Anthurium in potmaat 12, 14, 17 en binnenkort ook 9cm.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Is jouw collega echt ziek?

Het griepseizoen is aangebroken en het aantal ziekmeldingen op het werk zal ongetwijfeld snel stijgen. Toch...

Instagram: Aftermovie

Maarel Orchids nam afgelopen weekend afscheid van Arno en José. Twee dagen lang opende het bedrijf de deuren...

Instagram: Goedheiligman

Sinterklaar is vanacht langsgeweest bij Van der Voort Tomaten. Benieuwd wat zij hebben gekregen van de...