Air So Pure maakt frisse start

Air So Pure maakt frisse start

Air So Pure zal dit jaar met een compleet nieuw team aanwezig zijn tijdens IPM Essen. De met Forever Plants gedeelde stand van Air So Pure is tijdens deze beurs bemand met twee nieuwe gezichten, te weten John van der Wel en Daan Bartels. Zij zullen de functie van Brandmanager vervullen binnen Air So Pure.

Beiden hebben de ambitie om het merk Air So Pure met haar luchtzuiverende planten verder uit te bouwen en nog sterker in de markt te zetten. Tijdens de IPM in Essen zullen zij dan ook voor bezoekers klaarstaan om kennis te maken en hun visie te delen.

Air So Pure
Het merk Air So Pure omvat een groep planten waarvan de gezonde effecten (hoogste categorie) wetenschappelijk zijn bewezen. De aanwezigheid van deze planten die de lucht zuiveren zorgt voor een gezonder en prettiger woon - en werkomgeving waardoor meer welzijn, een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim wordt bereikt. Binnen de Air So Pur groep vallen 15 gepassioneerde kwekers met een breed assortiment sterk luchtzuiverende potplanten. Deze kwekers gaan verantwoord om met energie, afval en beperken het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen tot het minimum door hoofdzakelijk met biologische bestrijding te werken.

Forever Plants
De keuze om de stand te delen met Forever Plants is logisch; Forever Plants is al enige tijd lid van Air So Pure en levert de luchtzuiverende Ficussen en Draceana's. Beide planten zijn getest op hun luchtzuiverende kwaliteiten en maken het toch al diverse assortiment van Air So Pure compleet.

Brands of Plants
Air So Pure is onlangs een samenwerking aangegaan met diverse leveranciers van groene plantenconcepten. Tezamen vormen zij Brands of Plants. Daarmee hebben zij de intentie om ook in de Duitse Tuincentra betere conceptpresentaties te leveren. Door deze concepten samen op een winkelvloer te presenteren versterken zij de eigen concepten en kunnen zij binnen deze samenwerking elkaars kwaliteit waarborgen. De Duitse markt reageert enthousiast; de eerste tafels zijn geplaatst en er staan meer conceptplannen op stapel.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v