Addenda AMIGRA samen op Huishoudbeurs

12-02-2018    20:06   |    Goedemorgen

Na het succes van vorig jaar nemen AMIGRA en Addenda ook dit jaar weer samen deel aan de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam.

Van zaterdag 17 t/m zondag 25 februari kunnen consumenten een kijkje nemen in de kas van de kwekers op het Tuinpaviljoen. Het Tuinpaviljoen wordt in 2018 voor de tweede keer opgetuigd binnen het populaire segment Home Sweet Home.Tuinieren en de tuin gezellig maken is voor veel vrouwen een passie en daar willen de kwekers in samenwerking met de  Huishoudbeurs graag op inspelen.

De huishoudbeurs is voor AMIGRA en Addenda een uitgelezen kans om bij de start van het buitenseizoen direct in contact te komen met haar doelgroep. Op de beurs komen naar verwachting 250.000 bezoekers. De kwekers inspireren en informeren de consumenten door verschillende toepassingen en combinaties van siergrassen en campanula’s te laten zien  in ‘Doe het zelf’-stijl. Naast inspiratie kan ook de klantbehoefte getoetst worden, een waardevolle input voor de productontwikkeling.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Orchidee met Noorderlicht

Logico heeft een bijzondere nieuwe Phalaenopsis in het assortiment. De bloem is met fluoriserend groen en paars geverfd en draagt daarom de...