Aanvraag tegemoetkoming intrekken of wijzigen

Aanvraag tegemoetkoming intrekken of wijzigen

Wie dat wil, kan de aanvraag voor de tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw nog intrekken of veranderen, meldt RVO. Glastuinbouw Nederland legt uit waarom en hoe.

Aanvraag intrekken
Kom je met de uiteindelijke gegevens over jouw omzet of brutowinst niet meer in aanmerking voor de tegemoetkoming? Je heb bijvoorbeeld toch minder dan 30% verlies van omzet of brutowinst. Dan kun je jouw aanvraag nog intrekken.

Aanvraag wijzigen
Blijkt uit de uiteindelijke gegevens dat je misschien een hogere tegemoetkoming kunt krijgen dan je hebt aangevraagd? Dan kun je jouw aanvraag nog veranderen. Dat doe je vóór je de vaststelling aanvraagt. Wil je de gegevens over jouw omzet of brutowinst veranderen? Zorg ervoor dat je dan ook de gegevens in het blok Tegemoetkoming aanpast. Dit gaat niet automatisch.

Lijkt het erop dat je recht hebt op een lagere tegemoetkoming dan je hebt aangevraagd? Dan is eerst wijzigen niet nodig. Je vult dan jouw definitieve gegevens in bij de aanvraag voor de vaststelling.

Hoe intrekken of wijzigen
Je gaat naar Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw op mijn.rvo.nl en klikt op Beheren om in jouw aanvraag te komen. Hier zie je Optionele taken staan. Je kunt nu kiezen voor Wijzigingsverzoek indienen of Verzoek om intrekking indienen. Je geeft ook de reden op waarom je jouw aanvraag wijzigt of intrekt. Nadat je het verzoek verstuurd hebt, krijg je een ontvangstbevestiging.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v