Aanmaken kloklevering verbeterd met kwekers

22-10-2020    10:44   |    Royal FloraHolland

De afgelopen weken is er met input van een groep kwekers hard gewerkt aan de verbetering van de kloklevering in Floriday. In diverse online sessies is samen met kwekers gesproken over de benodigde optimalisaties om de functie gebruiksvriendelijker te maken en uit te breiden met wensen vanuit de sector. "We moeten dit met z'n allen werkend krijgen."

Joost Bakker van Orchid Gardens heeft samen met een groep kwekers meegedacht over verbeteringen voor de kloklevering in Floriday. Joost geeft aan: "We geven onze feedback en we zien dat er iets mee gedaan wordt. Dat is goed om te zien! We moeten als leden verder met Floriday en dat kan alleen als we goed met elkaar communiceren en aangeven wat werkt. Veel kleine kwekers denken misschien; Floriday is alleen voor de grotere kwekers die eerst de kar wel trekken. Maar dat is niet de realiteit. We moeten dit met z'n allen werkend krijgen en dat betekent dat we met z'n allen (groot én klein) in actie moeten komen. Floriday is de backbone waar iedereen de komende jaren mee gaat werken. Ja, je moet er wat moeite voor doen, maar in deze tijd kun je toch niet naar de kroeg. Steek die tijd in het inrichten en ontdekken van Floriday!"

"De veiling biedt volop mogelijkheden om aan de slag te gaan met Floriday", volgens Eric van Tol van Fa. M.Q. van Tol. "Ga naar een webinar of maak een afspraak met een Floriday expert die bij je langs komt. Als je deze mogelijkheden nu niet oppakt, dan ligt het aan jezelf. Het kan niet zo zijn dat je pas in de laatste week van dit jaar gaat kijken en dan massaal de Floriday support gaat bellen."

Lees hier meer


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Geen glitter op fust!

De kerstaanvoer komt ondertussen op gang en daarom ziet Royal FloraHolland steeds meer glitters en verf op het...